Жилищен комплекс: „Марково Парадайс Вилидж“

Проектът представлява малък затворен комплекс от 5 двуетажни къщи, подходящи за луксозен живот на 10 семейства. Сградите са ситуирани съгласно петното определено от визата за проектиране и съгласно ограничителните линии на застрояване, като са на повече от изискуемите отстояния от границите на имота. За обекта бяха проектирани външно ел. захранване и външно осветление. Вътрешни осветителни, силови и слаботокови инсталации. Заземление и мълниезащита. Контрол на достъпа.

Възложител:
Локация: с. Марково, Обл. Пловдив
Статус:В проект
РЗП:1293m2

Многофамилна жилищна сграда: „Terra House“

Проектът представлява шестетажна жилищна сграда, 5 от които са жилищни. За обекта бяха проектирани вътрешни осветителни, силови и слаботокови инсталации. Заземление и мълниезащита.

Възложител:
Локация: гр. Асеновград
Статус:В експлоатация
РЗП:1400m2

Многофамилна жилищна сграда: „Avlora“

Проектът представлява пететажна сграда с използваемо подпокривно мансардно пространство. Първият от тях е предназначен за гаражи и складови помещения, а останалите четири и мансардния етаж са с жилищна функция. За обекта бяха проектирани вътрешни осветителни, силови и слаботокови инсталации. Заземление и мълниезащита.

Възложител:„Иванови и КО“ ООД
Локация: гр. Асеновград
Статус:В експлоатация
РЗП:1260m2

Еднофамилна жилищна сграда 1

Проектът представлява еднофамилна жилищна сграда. Сградата е двуетажна със стоманобетонна конструкция и преградни тухлени стени. За обекта бяха проектирани вътрешни осветителни, силови и слаботокови инсталации. Заземление и мълниезащита.

Възложител:
Локация: гр. Пловдив
Статус:В проект
РЗП:240m2